SK-12 SKALPEL

• OLFA model iz serije Sigurnosnih skalpela
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Za levoruke i desnoruke
• GS i NSF certifikat
• U potpunosti izrađen od nerđajućeg čelika
• Otporan na aceton
Made in Japan

Kategorija:

SK-12

OLFA SK-12 poluautomatski samouvlačeći sigurnosni skalpel, kompletan od nerđajućeg čelika neophodan je u prehrambenoj industriji. Sečivo koje se aktivira oprugom se automatski povlači kada se podigne sa površine koja se seče, minimizirajući nezgode i neželjene posekotine. Otvori za ispiranje zajedno sa jednostavnim dizajnom čine ovaj skalpel lakim za čišćenje i dezinfekciju, za radna okruženja u kojima se koristi voda, a neophodan je strogi sanitarni nadzor. Dizajn skalpela zajedno sa nožićem je 100% od nerđajućeg čelika i bez boje kako bi se izbeglo ljuštenje i kontaminacija.

NSF certifikat, koji model SK-12 poseduje i koji je neophodan na lokacijama za preradu hrane, znači da je proizvod podvrgnut rigoroznom testriranju i NSF standardima za zaštitu javnog zdravlja i tako dobio odobrenje i pečat koji je utisnut na proizvodu. Proizvodi se redovno ponovo testiraju kako bi se osiguralo da i dalje ispunjavaju visoke standarde.

Model SK-12 je dobio oznaku GS (Geprüfte Sicherheit), koja potvrđuje da ispunjava standarde kvaliteta i bezbednosti postavljene nemačkim Zakonom o bezbednosti proizvoda.

Ovaj model se isporučuje sa oštrim trapezoidnim nožićem od nerđajućeg čelika sa dve ivice. Nožić je otporan na rđu i najbolji je izbor kada vam je potrebno oštro sečivo u vlažnom okruženju. Jednostavna promena smera nožića čini alat pogodnim za levoruke i desnoruke. Promena nožića je jednostavna i bez dodatnih alata.

Koristi rezervene nožiće SKB-2S serije.