SK-7 SKALPEL

• OLFA model iz serije Sigurnosnih skalpela
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Za levoruke i desnoruke
• GS certifikat
• Kanal od nerđajućeg čelika
Made in Japan

Kategorija:

SK-7

Mali, lagan i bezbedan za nošenje u džepu, OLFA SK-7 poluautomatski kompaktni samouvlačeći sigurnosni skalpel je svestrana i praktična opcija za otpakivanje paleta i kutija, isecanje trake, streč folije i još mnogo toga. Sečivo se aktivira oprugom i povlači kada se podigne sa površine koja se seče, minimizirajući nezgode i neželjene posekotine. Kompaktno, izdržljivo ABS telo je napravljeno od 100% recikliranih materijala. Čvsti potporni kanal od nerđajućeg čelika se proteže duž cele drške kako bi podržao nožić za teška sečenja.

Model SK-7 je dobio oznaku GS (Geprüfte Sicherheit), koja potvrđuje da ispunjava standarde kvaliteta i bezbednosti postavljene nemačkim Zakonom o bezbednosti proizvoda.

Ovaj model se isporučuje sa oštrim pravougaonim nožićem od 90 stepeni specijalno dizajniranim za ovaj skalpel. Kao i kod drugih modela, jedan nožić daje korisnicima 2 ivice za sečenje. Jednostavna promena smera nožića čini alat pogodnim za levoruke i desnoruke. Promena nožića je jednostavna i bez dodatnih alata.

Koristi rezervene nožiće SKB-7 serije.