SK-9 SKALPEL

• OLFA model iz serije Sigurnosnih skalpela
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Za levoruke i desnoruke
• GS certifikat
• Kanal od nerđajućeg čelika
Made in Japan

Kategorija:

SK-9

Jedan od najpopularnijih modela iz serije sigurnosnih skalpela je model OLFA SK-9 poluautomatski samouvlačeći sigurnosni skalpel sa čvrstim metalnim nastavkom za isecanje trake. Sečivo sa oprugom se automatski uvlači kada se podigne sa površine koja se seče, što ovaj skalpel čini bezbednom opcijom za kontinuiranu upotrebu na radnom mestu. Poseduje izdržljivu ručku od ABS plastike sa oblikovanim, udobnim rukohvatom. Teksturirani, zakrivljeni klizač sečiva obezbeđuje stabilan hvat kada se koristi. Kućište od nerđajućeg čelika velikog prečnika obezbeđuje dugotrajnu izdržljivost i stabilnost sečenja. Metalni nastavak od nerđajućeg čelika omogućava raspakivanje i isecanje trake bez oštećenja sadržaja.

Model SK-9 je dobio oznaku GS (Geprüfte Sicherheit), koja potvrđuje da ispunjava standarde kvaliteta i bezbednosti postavljene nemačkim Zakonom o bezbednosti proizvoda.

Ovaj model se isporučuje sa oštrim trapezoidnim nožićem sa dve ivice. Jednostavna promena smera nožića čini alat pogodnim za levoruke i desnoruke. Promena nožića je jednostavna i bez dodatnih alata.

Koristi rezervene nožiće SKB-2, SKB-2S, RSKB-2 i HOB-2 serije.