XSR-600 STRUGAČ

• Profesionalni strugač iz XSR serije
• 600 mm ekstra snažan strugač
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Uključen zaštitni poklopac sečiva
• Za levoruke i desnoruke
• X dizajn
Made in Japan

Kategorija:

XSR-600

Izaberite ovaj izuzetno izdržljiv strugač za svoje najzahtevnije poslove struganja. Napravljen od vrhunskih materijala, OLFA XSR-600 najveće dužine među našom XSR serijom strugača je idealan za zadatke koji se obavljaju na visini ili gde vam je potreban veći doseg, kao i za upotrebu sa obe ruke. Vrhunsko sečivo od japanskog ugljeničnog alatnog čelika ima dve ivice, oštru i tupu ivicu. Glava je otporna na udarce, što omogućava da se kraj ručke udari čekićem (koristite tupu stranu nožića kada udarate čekićem). Neklizajuća gumena ručka omogućava veliku stabilnost i udobnost pri rukovanju. Rupa za kačenje užeta sprečava gubljenje ili neželjeni pad sa visine, što ga čini pogodnim za radna okruženja koja zahtevaju strogu bezbednosnu kontrolu.

Ovaj model se isporučuje sa jednostrano naoštrenim srebrnim nožićem debljine 0.8mm. U pakovanju je uključen zaštitni poklopac sečiva za bezbedno odlaganje strugača kada se ne koristi. Promena nožića je jednostavna i bez dodatnih alata, otpustite zavrtanj i zamenite nožić guranjem na dole deo na kom piše “PUSH” na zadnjoj strani ploče za držanje nožića.

Procedura zamene nožića je ista za sva 3 XSR strugača. Strugači iz ove serije pružaju vrhunsku snagu za najteže poslove uklanjanja: čišćenje staklenih površina, skidanje folija, skidanje pločica i najtvrdokornijih materijala.

Koristi rezervne nožiće BS08, BS, BSF i LB serije.