GSR-2 STUGAČ

• Strugač za staklene površine
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Telo ojačano fiberglasom
• Nožić od nerđajućeg čelika
• Za levoruke i desnoruke
• Otporan na aceton
Made in Japan

Kategorija:

GSR-2

OLFA GSR-2 mini strugač za staklo sa oštricom od nerđajućeg čelika nudi robusne mogućnosti struganja u kompaktnoj veličini. Trajnost ručke od polipropilena i elastomera ojačane staklenim vlaknima, ističe se snagom, izdržljivošću i otpornošću na rastvarače, upotpunjena je delovima od nerđajućeg čelika koji su otporni na koroziji i rđu. Udoban gumeni rukohvat protiv klizanja se lako drži i bezbedno stoji u ruci.

Sa uskim sečivom i tankom drškom , GSR-2 doseže uske prostore i uglove na maloj površini kao što su kuhinje. Nožić od nerđajućeg čelika je relativno mekši i otporniji na rđu, što ga čini pogodnim za rad oko vode i čišćenje staklenih površina. Sečiva i metalni delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika, a struktura sa otvorima za vodu na dršci sprečava skupljanje vode i prljavštine u unutrašnjosti, čineći ga higijenskim.

Ovaj model se isporučuje sa oštrim srebrnim nožićem širine 40 mm, napravljenim od vrhunskog nerđajućeg čelika. Skalpel dolazi u pakovanju sa 6 rezervnih nožića koji su smešteni u kutiji za rezervne nožiće koja se može postaviti u ručku tokom upotrebe, a može se koristiti i kao zaštitni poklopac za sečivo kada se ne koristi. Kada treba da zamenite nožić, jednostavan zavrtanj omogućava brzu i laku promenu nožića. Rezervni nožić GSB-1S se može koristiti tako što ćete ga školjocnuti na tri dela duž linije loma pomoću klešta.

Koristi rezervne nožiće GSB-2S i GSB-1S serije.