SK-15 SKALPEL

• OLFA model iz serije Sigurnosnih skalpela
• Ultra oštro sečivo od nerđajućeg čelika
• Za levoruke i desnoruke
• GS i NSF certifikat
• Telo ojačano fiberglasom
• Otporan na aceton
Made in Japan

Kategorija:

SK-15

OLFA SK-15 jednokratni sigurnosni skalpel sa skrivenim sečivom od nerđajućeg čelika i izdržljivom drškom za maksimalnu sigurnost. Skriveno sečivo se ne pribiližava vašim prstima niti robi unutar pakovanja, smanjujući rizik od povreda i poboljšavanje radne efikasnosti. Izrađen od izdržljive plastike ojačane staklenim vlaknima, ovaj kompaktni skalpel ima neklizajuće žlebove koji pružaju udoban i siguran hvat. Otporan je na rastvarače i može se čistiti acetonom ili drugim hemikalijama za uklanjanje boje ili drugih tečnosti na bazi rastvarača.

NSF certifikat, koji model SK-15 poseduje i koji je neophodan na lokacijama za preradu hrane, znači da je proizvod podvrgnut rigoroznom testriranju i NSF standardima za zaštitu javnog zdravlja i tako dobio odobrenje i pečat koji je utisnut na proizvodu. Proizvodi se redovno ponovo testiraju kako bi se osiguralo da i dalje ispunjavaju visoke standarde.

Model SK-15 je dobio oznaku GS (Geprüfte Sicherheit), koja potvrđuje da ispunjava standarde kvaliteta i bezbednosti postavljene nemačkim Zakonom o bezbednosti proizvoda.

Ovaj model se isporučuje sa oštrim skrivenim nožićem od kaljenog nerđajućeg čelika. Nožić je otporan na rđu i najbolji je izbor kada vam je potrebno oštro sečivo u vlažnom okruženju. Jednokratan je, tako da kada se vremenom istupi jednostavno ga zamenite novim. Namenjen za raspakivanje kutija, sečenje steč folije, plastične trake i još mnogo toga.