RTY-4 SKALPEL

• Rotacioni skalpel širine 18mm
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Dolazi sa 18mm RB nožićem od nerđajućeg čelika
• Za levoruke i desnoruke
Made in Japan

Kategorija:

RTY-4

Najmanji u liniji rotacionih skalpela OLFA RTY-4 opremljen rotirajućim nožićem od nerđajućeg čelika prečnika 18mm, obogaćen je sjajnim karakteristikama. Njegova preciznost i oštrina pomeraju su u uskim uglovima za minijaturne radove. Može se koristiti sa OLFA lenjirom za sečenje ravnih linija ili slobodno isecanje krivih. Poklopac sečiva jednostavno povucite pozadi kako bi otkrili sečivo kada sečete i gurnite napred kada se ne koristi, za bezbedno skladištenje.

Secite pritiskom na predmet odnodno materijal na podlozi za sečenje. Može koristiti i PRB18 nožiće za perforacije. Ergonomski dizajn prilagođen je za upotrebu desnom i levom rukom, a integrisani žlebovi za prste pomažu u sprečavanju klizanja prilikom sečenja.

Preporučuje se za upotrebu sa OLFA podlogama za sečenje. Ovaj model se isporučuje sa oštrim nožićem prečnika 18mm od nerđajućeg ugljeničnog čelika. Promena nožića je jednostavna i bez dodatnih alata, samo jednim klikom. Namenjen za sečenje svih vrsta tkanine, tekstila, kože i drugih materijala.

Koristi rezervne nožiće RB18 i PRB18 serije.

OLFA je 1979. godine izumom rotacionog skalpela, napravila revoluciju u načinu sečenja tkanine i materijala, i time donela mnoge olakšice i pogodnosti koje nisu mogle da se zamisle u to vreme.