RTY-2C/YEL SKALPEL

• Rotacioni skalpel širine 45mm
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Dolazi sa visokokvalitetnim RB45 nožićem
• Za levoruke i desnoruke
Made in Japan

Kategorija:

RTY-2C/YEL

OLFA RTY-2C/YEL rotacioni skalpel sa rotirajućim nožićem prečnika 45mm, najbolja je opcija za brzo sečenje tkanine u svim vašim krojačkim projektima. Povećajte svoju produktivnost lakim sečenjem do osam slojeva pamučne tkanine istovremeno. Secite pritiskom na predmet odnosno materijal na podlozi za sečenje. Konturana ručka sa integrisanim žlebovima za prste omogućava udobno sečenje, dok se štitnik sečiva proteže da pokrije oštru ivicu kada se skalpel ne koristi. Ergonomski dizajn prilagođen je za upotrebu desnom i levom rukom.

Preporučuje se za upotrebu sa OLFA podlogama za sečenje. OLFA sečivo od volframovog čelika pruža dugotrajnu oštru ivicu za širok spektar projekata. Promena nožića je jednostavna i bez dodatnih alata, samo jednim klikom. Namenjen za sečenje svih vrsta tkanine, tekstila, kože i drugih materijala.

Koristi rezervne nožiće RB45 i RB45H serije.

OLFA je 1979. godine izumom rotacionog skalpela, napravila revoluciju u načinu sečenja tkanine i materijala, i time donela mnoge olakšice i pogodnosti koje nisu mogle da se zamisle u to vreme.