RTY-2/DX SKALPEL

• Premium rotacioni skalpel širine 45mm
• Ergonomska drška protiv klizanja
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Dolazi sa visokokvalitetnim RB45 nožićem
• Bezbednosni sistem zaključavanja
• Za levoruke i desnoruke
Made in Japan

Kategorija:

RTY-2/DX

Izaberite OLFA RTY-2/DX ergonomski rotacioni skalpel zbog njegovih brojnih funkcija koje sečenje čine udobnim i bezbednim. Ovaj premium skalpel ima ručku koja je zakrivljena kako bi se smanjio zamor zglobova i ruku i koja je dizajnirana za korišćenje i desnom i levom rukom. Integrisani žlebovi i gumeni rukohvat dodaju na udobnosti i sprečavaju klizanje.

Okidač za stiskanje aktivira sečivo spremno za sečenje, dok se oštrica automatski uvlači sa otpuštanjem okidača, radi bezbednosti. Sigurnosna brava sa dvostrukim dejstvom može da osigura sečivo u otvorenom položaju ili da drži sečivo zatvoreno kada se ne koristi.

Preporučuje se za upotrebu sa OLFA podlogama za sečenje koje ne oštećuju nožić. OLFA sečivo od volframovog čelika pruža dugotrajnu oštru ivicu za širok spektar projekata. Oštrina ovog sečiva omogućava sečenje do osam slojeva pamučne tkanine u jednom potezu. Ukrasna sečiva koja prave talasaste linije se prodaju zasebno. Promena nožića je jednostavna i bez dodatnih alata. Namenjen za sečenje svih vrsta tkanine, tekstila, kože, vune, pamuka, vinila, papira, filma i još mnogo toga.

Koristi rezervne nožiće RB45, RB45H, PIB45 i WAB45 serije.

OLFA je 1979. godine izumom rotacionog skalpela, napravila revoluciju u načinu sečenja tkanine i materijala, i time donela mnoge olakšice i pogodnosti koje nisu mogle da se zamisle u to vreme.