XA-1 SKALPEL

• Auto-Lock zaključavanje nožića
• Veoma laka zamena dotrajalog nožića
• Telo ojačano fiberglasom
• Dolazi sa 9mm ABB visokokvalitetnim nožićem
• X dizajn
Made in Japan

Kategorija:

XA-1

Kada izvodite precizna i detaljna sečenja, potreban vam je oštar skalpel. U tome će vam pomoći OLFA 9mm XA-1 skalpel ojačan fiberglasom. Ova ručka nalik na olovku ima ergonomski dizajn za udobnost prilikom korišćenja, sa gumenim rukohvatom protiv klizanja.

Ručka je napravljena od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima spojenog sa elastomerom i superioran je u odnosnu na ABS ručku u svojim anti-acetonsikim i anti-kiselinskim svojstvima. Sa kanalom od nerđajućeg čelika kroz koji prolazi nožić svojom punom dužinom, fizičke karakteriste ovog skalpela ga čine praktičnim za najteže građevinske i molerske poslove.

Ovaj skalpel se isporučuje sa ultra oštrim crnim nožićem od 9mm koji su 25% oštriji od standardnih OLFA nožića. Nožić nudi 13 segmenata koji pružaju tačne i detaljne rezove. Praktični džepni klip takođe služi za lomljenje segmenta nožića i time omogućava siguran pristup novom segmentu.

Veoma jednostavna zamena nožića bez alata. Uklonite džepni klip i gurnite iskorišćeni nožić sa zadnje strane skalpela. Ubacite novi nožić i vratite se na posao.

Koristi rezervne nožiće ABB, AB, AB-S i AB-SOL serije.